Paketti alkaen 6€ yli 95€ tilaukset toimituskuluitta

Tietosuoja / Privacy policy

 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterin pitäjä ja sen yhteystiedot:

 

Tmi UnelmAnkin

Annika Ojala-Koskinen

Kivilahdentie 265

43100 Saarijärvi

[email protected]

 

+358442903171

Y-tunnus 2842591-6

 

Rekisterin käyttötarkoitus on mahdollistaa sujuva tilaustenkäsittely, seuranta ja muu asiakaspalvelu. Rekisterin osoitetietoja voidaan käyttää tarvittaessa tärkeiden liiketoimintaa tai hallintoa koskevien tiedotteiden lähettämiseen. Rekisteriä käytetään ainoastaan UnelmAnkin verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon.

 

Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi teet tilauksen, valitset toimitustavan, jne.) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.Tilauksen tekeminen ei kuitenkaan edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan itse syöttämät tai muulla tavoin antamat tiedot. Asiakkaan tilaukset synnyttävät tilaus- ja maksutietoja. Asiakas voi päivittää verkkokaupassa omia tietojaan.

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopantalousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

 

 

 

Tietosuojaseloste 01.06.2019

Rekisterin pitäjä ja sen yhteystiedot

 

Tmi UnelmAnkin

Kivilahdentie 265

43100 Saarijärvi

Y-tunnus 2842591-6

 

[email protected]

 

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi,sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa,sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli,asioidessa käytetty valuutta.Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

 

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö,maksutapa ja toimitustapa.

 

Mihin henkilötietoja käytetään?

  • Asiakassuhteen hoitamiseen

  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

  • Tilastollisiin tarkoituksiin

  • Markkinointi tarkoituksiin

 

Henkilötietojenkäsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

 

Henkilötietojenkäsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:ntietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

 

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

 

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Kolmannen osapuolen toimijoilla, kuten esimerkiksi maksunvälityspalveluntarjoajalla on käytössään oma tietosuojalausekkeensa. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.

 

Asiakkaan oikeudet

  • Tarkistusoikeus

  • Oikaisuoikeus

  • Oikeus peruuttaa suostumus

  • Poisto-oikeus

 

Evästeet

Eväste (ns. cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan asiakkaan tietokoneelle seuraavaa istuntoa varten. Evästeiden avulla seurataan mm. kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua. Evästeitä käyttetään esimerkiksi ostoskorin tuotteiden tallentamiseen. Näin verkkosivusto muistaa käyttäjän ostoskorin sisällön, kun käyttäjä siirtyy taaksepäin esimerkiksi katselemaan muita tuotteita.

Käyttämme evästeitä myös palveluiden analysoimiseen ja kehittämiseen. Evästeen avulla voidaan selvittää esimerkiksi miten suosittuja yksittäiset verkkosivuston sivut ovat tai minne sivuille tai sivuston osiin päädytään harvemmin, jolloin näitä sivuja ja niiden löytämistä voidaan parantaa. Evästeiden käytön tarkoituksena voi olla myös verkkosivuston kävijäseurannan ja mainonnan tehokkuuden mittaus. Evästeiden käsittelyyn käytetään analytiikkaohjelma Google Analyticsiä. Evästeiden avulla ei voida tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä, käyttäjän henkilöyttä eli nimeä tai muita henkilötietoja. Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän. Evästeistä ei ole vahinkoa käyttäjän koneelle ja niiden voimassaoloaika on rajattu.

Käytämme itse asettamiamme evästeitä, jotka mahdollistavat sivuston toiminallisuuden. Tämän lisäksi käytämme ns. kolmannen osapuolen evästeitä, millä tarkoitetaan ulkopuolisten tahojen, kuten Google Analyticsin tai Facebookin evästeitä. Nämä kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän tietokoneelle tai päätelaitteelle, kun käyttäjä vierailee sivustollamme, voidakseen tilastoida sivuston kävijämääriä tai tarjotakseen kohdennettua mainontaa. Voit perehtyä Google Analyticsin tietosuoja- ja turvallisuusperiaatteisiin täällä: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html ja Facebookin omiin täällä: https://www.facebook.com/about/privacy/update


Voit hylätä evästeet selaimesi asetuksista niin, että selain ei salli niiden tallentamista. Huomaathan, että verkkosivuston toiminnot eivät toimi enää yhtä hyvin, jos rajoitat evästeiden käyttöä.

 

Mahdolliset muutokset

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

 

Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.

Privacy Policy

Personal Data Act, 523/99, Section 10. EU General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR).

 

Register:

Tmi UnelmAnkin
Annika Ojala-Koskinen
Kivilahdentie 265
43100 Saarijärvi

[email protected]
+358442903171

Y-tunnus 2842591-6
Business ID, VAT number FI28425916

 

 

Online store customer register

The purpose of the register is to enable smooth order processing, monitoring and other customer service.
The address information in the register may be used to send important business or administrative information, as appropriate.
The register is only used to maintain the customer relationship between UnelmAnkin online store and the customer.
Without personal information, we cannot process your order.

 

When you give us your personal information in the online store (for example, you place an order, choose a delivery method, etc.),
we hereby assume that you accept that we collect your personal information. However, ordering does not require registration
in the customer register.

 

Information of the register

Information entered by the customer themself. Orders generate order and payment information. The customer can update
their own information in the online store.
Basic customer information: customer number, last name, first name, postal address, postal code, post office, telephone number,
mobilephone number, e-mail address, order history and delivery tracking information.

Regular sources of information

Contact information is saved when the customer registers.
Other information is stored when the customer makes a purchase in the online store.

Regular data transfers and data transfers outside the EU or the European Economic Area

The registry administrator shall not give the information to third parties.

Registry security principles

The registrar’s information system and files are protected by the technical protection methods normally used.
Data transmission is encrypted using secure SSL protocol technology.
Access to the register requires a personal username and password, which are given only to the
staff of UnelmAnkin and whose status and duties are associated with that access.

 

Privacy statement 01.06.2019

Tmi UnelmAnkin
Annika Ojala-Koskinen
Kivilahdentie 265
43100 Saarijärvi

[email protected]
+358442903171

Y-tunnus 2842591-6
Business ID, VAT number FI28425916

 

What information is collected about me?

The customer’s first name, surname, street address, postal code, post office, country, e-mail address, telephone number,
language used in the transaction, currency used in the transaction are stored in the customer register.
Company name, business ID and VAT ID are stored from the business customer.

Online store stores also things like content of the order, the method of payment and the method of delivery.

 

What is personal information used for?

Customer relationship management
For order delivery and processing, as well as archiving
For statistical purposes
For marketing purposes

The legal basis for the processing of personal data is an agreement, consent or legitimate interest.
The requirements set by the EU GDPR (starting from 25.5.2018) have been taken into account in the processing of personal data.

 

How long will my personal information be kept?

We retain your personal information for as long as is necessary to fulfill the purposes of the register.
Some information may be retained for longer to the extent necessary to fulfill statutory obligations,
such as accounting and consumer trade responsibilities.

 

Disclosure of information to third parties

We provide personal information to logistics and payment service partners to enable the operation of our online store.
Third-party operators, such as payment service provider have their own privacy statement.
In order for payment transactions, we need to provide the necessary information for the transactions.
During payment transaction third-party data protection clauses are valid for the information provided.

 

Customer rights

Right to check your information
Right of rectification
Right to withdraw consent
Right to delete all personal information

 

Cookies

A cookie is a small text file that is stored on a client computer for the next session. Cookies are used to follow
e.g. visitor traffic and improving the quality of service. For example, cookies are used to store products in the shopping cart.
In this way, the website remembers what was in shopping cart when the user moves backwards, for example to view other products.

 

We also use cookies to analyze and develop services. A cookie can be used to find out, for example, how popular individual pages of a website
are. Or which pages or parts of a site are accessed less often and those pages and their discovery could be improved.
Cookies may also be used to measure the effectiveness for example advertising. Google Analytics is used to process cookies.

Cookies cannot be used to identify individual users, the user’s identity or other personal information. When you browse our online store,
we automatically receive information about the IP address of the device you are browsing, the Internet browser you are using,
and the operating system of the device you are using. The cookies do not damage the user’s machine and their validity period is limited.

 

We use cookies that we have set by ourselves and those enable functionality of the page. We use also so-called third-party cookies,
which means such as Facebook or Google Analytics cookies. These third parties may place cookies on a user’s computer
when user visits our site, to compile statistics or to provide targeted advertising.
You can learn more about the privacy and security policies of Google Analytics here: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
and to Facebook’s own here: https://www.facebook.com/about/privacy/update

 

You can reject cookies in your browser settings so your browser does not allow them to be saved. Please note that the functionality
of the website will no longer work as well if you restrict the use of cookies.

 

Possible changes

 

We reserve the right to modify this privacy statement at any time. When any refinements or changes are made to this privacy statement,
they will come into effect immediately in our online store. If there are significant changes to the privacy statement, we will inform you
about the changes on our website.

If our online store merges or becomes purchased by another company, your personal information may be transferred to new owners in
this context so that our online store can continue to sell products to you.

 

 

 

 

 

0